ACCESSORIS DE MODA

ACCESSORIS DE MODA

UNA JOIA, UN ESTIL... 

Ens inspirem en les  darreres tendències  per crear col·leccions actuals, peces amb significat i influències dispars que combinen entre si a la perfecció i donen personalitat a qualsevol  outfit . Amb  anys de tradició i experiència al món de la moda i la joieria. Emprem  les millors tecnologies, amb acabats i durabilitat propis de l'alta joieria, utilitzant materials nobles que engrandeixen cada peça, destinades a un públic exigent i sofisticat, que valora la qualitat i els  dissenys exclusius a un preu assequible. Seguirem treballant dia a dia per fer arribar una mica de nosaltres a cada racó del món.


ANELLS

Si hi ha una tendència cada cop més extensa en la creació de joies aquests són els anells fins. Molt aclamats per les noies joves.Els anells són una tendència que ha anat guanyant la batalla, els més grans pel que fa als outfits de diari. Són còmodes, senzills i pots combinar-los amb més anells a les teves mans.I és que l'essència dels anells fins d'or és la de poder combinar aquests anells amb altres que tinguem disponibles a la nostra col·lecció.
Al llarg dels anys, els anells de moda han canviat moltíssim. Des de grans anells amb pedres precioses reconegudes a tot el món com el famós anell de safir de Lady Di fins a les aclamades joies de grans firmes.

Però, i pel dia a dia? Si bé és cert que podem triar joies més exuberants i cridaneres per a esdeveniments i ocasions especials, l'ideal per al dia a dia és lluir uns accessoris d'or més senzills i còmodes.



MOCADORS

És ben sabut que la moda dels 90 torna a ser present en el nostre dia a dia, i un accessori d'aquell moment torna a brillar amb més força que mai: el mocador tipus bandana . Ja sigui decorant el coll, la nostra cabellera oa manera braçalet, aquest accessori torna a tenir una forta presència. Els models, els estils i les tonalitats varien, així com els teixits.

Hi ha dies que els nostres cabells no estan com ens agrada, ja sigui perquè té frizz, forma indesitjada o està brut. I és en aquell moment que l'opció d'un mocador es fa necessària (tot i que també et vols veure diferent). Els mocadors són un accessori excel·lent perquè són capaços d'armar un look i donar-li el toc cridaner que sempre estem buscant. Així, sense més ni més, eleven un outfit monocromàtic i donen aire a un look clàssic.



Ha estat, sens dubte, el complement estrella dels looks estiuencs. Però els carrers de París, Milà i Nova York confirmen que seguirem portant-lo aquesta tardor-hivern. Pren nota dels looks més inspiradors de l'street style per portar-lo al teu terreny.





COLLARS


Els collarets en general combinen amb qualsevol tipus d'estil i hi ha milions opcions que responen a diferents gustos


Els collarets són els articles de joieria més populars, però per què adquireixen tanta importància? És una pregunta que no es pot deixar de banda, especialment per als dissenyadors. Els collarets en general combinen amb qualsevol tipus d'estil, les gorges són adequades per a l'estil de negocis, i els collarets grans en estil boho s'adeqüen molt bé amb vestits florals i camperols grans.


El primer que cal aclarir és que no es tracta només d'un complement, sinó que cal parlar-ne en plural, ja que sempre se'ls detalla de manera grupal.


  • Collarets llargs: Aquest estil ha d'anar més avall del melic i has de ser prou valent per fer servir un collaret a aquest nivell; la millor opció són les cadenes fines i els petits penjolls.

  • Penjolls extravagants: Són multicolors de plomes o bé amb diamants i pedres.

  • Penjolls simbòlics- com medallons grans, o bé en forma de ploma, mussols, creus, entre d'altres

  • Collarets o xokers: Les goles han de tenir diferents peces de color i han de ser ben enganxades al coll. L'ús d'aquesta peça és possible amb qualsevol tipus de roba, però és important no exagerar amb el glamour; són en extrem delicades i brinden un suau contorn al coll.

  • Collarets trenats seran especialment rellevants a l'hivern; tenen un estil “acollidor”.




Igual que els esmentats cadenats, aquestes nanses de cadena o baules són una manera fàcil i efectista d'actualitzar les bosses de la tardor-hivern. Tant és així, que algunes semblen emular certa vocació DIY gràcies a ser la segona nansa. Vaja, que s'afegeixen a bosses de nansa curta i rígida per poder-les penjar de l'espatlla i, ja de passada, convertir-les en encara més versàtils i funcionals. 



BOLSOS


Igual que els esmentats cadenats, aquestes nanses de cadena o baules són una manera fàcil i efectista d'actualitzar les bosses de la tardor-hivern. Tant és així, que algunes semblen emular certa vocació DIY gràcies a ser la segona nansa. Vaja, que s'afegeixen a bosses de nansa curta i rígida per poder-les penjar de l'espatlla i, ja de passada, convertir-les en encara més versàtils i funcionals. 









Comentaris